FITNESS CENTAR D&D, Novi Beograd

Fitnes centar D&D nalazi se na Novom Beogradu u ulici Gramšijevoj br. 5a, i opremljen je najsavremenijim spravama i rekvizitima za fitnes i rekreaciju. Prostor je multifunkcionalan i sastoji se od 4 sale za vežbanje, ukupne površine preko 450 kvadratnih metara, u kojima se odvijaju najaktuelniji fitnes programi!

Pored sportskih sadržaja, centar ima i RELAKSACIONI BLOK (sauna, solarijum, masaže…) kao i FIT BAR koji omogućava blagodeti relaksacije, pre i posle treninga. U prostorijama centra svoje redovne aktivnosti sprovode klubovi borilačkih vestina (Aikido klub „Arena“, Taekwondo klub „Borac“, Karate klub „Nippon“…), a organizuju se i raznovrsni programi za decu od 3 do 14 godina (škola karatea, ritmička gimnastika, show dance, Antropomotoričke vežbe za decu i omladinu) i odrasle ( Mix-pilates, Mix-aerobik, Vežbe oblikovanja, Tae-bo, kardio-boxing). U okviru Fitnes centra D&D radi trenažno dijagnostički centar (TDC D&D) čiji je cilj da svim sportistima, bez obzira na uzrast, pol i rang takmičenja omogući najbolje uslove za optimalnu fizičku pripremu, od lekarskih pregleda, dijagnostike funkcionalnih i motoričkih sposobnosti, procene psiho-socijalnih osobina, do treninga sa školovanim trenerima.

Godinama u nazad, trudimo se da obezbedimo kvalitetne usluge i omogućimo pristupačne cene. Među klijentima je veliki broj javnih ličnosti, a naročito vrhunskih sportista (tenisera, fudbalera, košarkaša, odbojkaša), od kojih su neki i istaknuti reprezentativaci i internacionalci, a koji u našem centru, uz stručan nadzor naših trenera sprovode svoje pripreme i oporavljaju se od povreda. Takođe, centar sarađuje sa relavantnim institucijama iz oblasti sporta i rekreacije dok su naši saradnici profesori i asistenti sa Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Beogradu, Fakulteta za sport i turizam u Novom Sadu i Više škole za sportske trenere u Beogradu.