SPORTSKI TEKVONDO

 

Sportski način vežbanja u podređen je kalendaru takmičenja i turnirima na kojima klub učestvuje. U odnosu na glavni događaj sezone (prvenstvo Srbije) određuje se način rada, a on obuhvata sve moderne i poznate metode vežbanja. Ulaskom u državni tim glavni cilj za sezonu je uspešan nastup na najvećem takmičenju te godine na nivou Sveta ili Evope u zavisnosti koje je takmičenje u pitanju.

U klubu se radi na fizičkoj pripremi, psihičkoj pripremi za takmičenje i adekvatnoj ishrani takmičara.

Program je namenjen isključivo onima koji žele da se posvete sportskoj borbi. Na ovim treninzima takmičari se pripremaju za osvajenje medalja na velikim sportskim takmičenjima kao što su Olimpijske igre, Svetsko prvenstvo, Evropsko prvenstvo. Provere i dodatna iskustva takmičari stiču učešćem na mnogim domaćim i međunarodnim turnirima u toku godine.

REKREATIVNI TEKVONDO

 

sportski tekvondoNadamo se da će jedino mesto gde će te vežbati svoje nove tehnike biti naša škola. U svakom slučaju, saznanje da ste vi i oni do kojih vam je stalo, svesni, oprezni i sposobni, deluje umirujuće.

Trening će vam obezbediti samokontrolu i samouverenost u rešavanju problema kod pretećih situacija što vam stvara duševni mir i spokoj.

Ovo je fitness i kardio program koji čini puno za vas i vaše raspoloženje kao i za vaše zdravlje i telo.

Nudimo vam stručan rad i ugodnu atmosferu u cilju jačanja vaše fizičke i psihičke forme. Udobno se obucite i povedite svoju porodicu, prijatelje, svakog ko vam je drag.

Ovo je fitness za svakoga, decu, mlade, ljude u zrelom dobu, muškarce i žene.