Plesna škola Armydance

Časovi se drže dva puta nedeljno i traju 60 minuta. Grupe su od minimalno 10 parova, a maksimalno 20 parova Želimo da popularišemo ples kao jednu lepu aktivnost koja spaja umetnost, sport i pre svega ljude. Trudimo se da na vrlo prihvatljiv, jasan, zabavan i prijatan način prenesemo znanje. Merilo kvaliteta i ispravnosti rada biće broj zainteresovanih ljudi. Koncipirali smo gradivo tako da se savlada kroz dva tečaja, osnovni i viši. Sve ukupno traje dve sezone, odnosno dva puta po 7 meseci.

O instruktoru:

plesna skolaRANKO PRODANOVIĆ – Standardni i latino plesovi
Obrazovanje: Srednja vojna škola, Vojna akademija, čin-potpukovnik
Osnivač i vlasnik plesne škole Armydance i PiKUD Oficirsko kolo, osnivač i organizator oficirskih balova i instruktor standardnih I latino plesova.

Rekli su o instruktoru:

„Korektan i strpljiv, instruktor Ranko je izrazito posvećen prenošenju duha i karaktera plesa svim polaznicima plesne škole. Na časovima pruža kako teorijsko znanje, tako i sve ono što je potrebno da učenici ples vide kao izvor zabave, novih poznanstava i unapređenja životnog stila. Na njegovim časovima je uvek pozitivna atmosfera, koja neretko preraste u dobar provod. Metod rada je za svaku preporuku, naročito jer je akcenat na postepenom učenju bez pritiska. Na njegovim časovima se nećete osećati kao neko ko donosi zaradu, već ćete uživati u dobroj muzici, zabavi i druženju, potkrepljeni korisnim znanjem primenljivim u svim društvenim prilikama.“ – Ana Košela

„Uvek prijatan i spreman da pomogne; njegova smirenost i nedostatak sujete čine da se ljudi osećaju opušteno i rasterećeno. Istovremeno, motivisani su da što pre upiju znanje koje im on prenosi na jasan i sveden način. Umesto da vas kritikuje, uvek ce naći način da vas ohrabri. Ako vam nesto nije jasno, naći će vremena da vam se posveti tako da se ne osećate izdvojeno. Ako nema dovoljno plesnih partnera, ne brinite – postaraće se da svako proba koreografiju u paru. Uvek bih se rado vratila plesnoj školi Armydance i svakome je preporučujem.“ – Martina Mijailović

Vrste plesova i termini:

Na lokaciji Gramsijeva 5a (fitnes centar D&D) termini za grupu gde se uce standardni i latino plesovi- engleski i becki valcer, tango, foxtrot, disco, jive, rumba, salsa, samba, kizomba, bachata itd. su SUBOTA I NEDELJA OD 18h.

Cena:

Redovna cena je 2000din mesecno (casovi dva puta nedeljno u trajanju od sat vremena). POPUSTI: za studente i ucenike cena je 1500din mesecno. Ukoliko dolazite sa nekim u paru (musko-zenski par), cena je 1500din po osobi.

Vise informacija i kontakt:

0116695342, 0641534081
www.plesnaskola.rs
Fb stranica: Armydance-plesna skola